Förarbeten   Vi fixar med att gräva ur och fylla upp med grus och justera på rätt vis, så att er nya beläggning håller för det ni tänkt att den ska göra.

Förarbeten

Vi fixar med att gräva ur och fylla upp med grus och justera på rätt vis, så att er nya beläggning håller för det ni tänkt att den ska göra.

Finjustering   För att resultatet ska bli perfekt så krävs att underarbetet är det också. Vi styr våra maskiner med hjälp av laser eller gps för få det perfekta underlaget. Till detta har vi hjullastare eller en hyvel.

Finjustering

För att resultatet ska bli perfekt så krävs att underarbetet är det också. Vi styr våra maskiner med hjälp av laser eller gps för få det perfekta underlaget. Till detta har vi hjullastare eller en hyvel.

Handläggning   Vi lägger er infart, vi lagar hålet i gatan, vi fixar farthindret.  Här lägger vi på riktigt för hand men vanligtvis lägger vi med en sprider.

Handläggning

Vi lägger er infart, vi lagar hålet i gatan, vi fixar farthindret.

Här lägger vi på riktigt för hand men vanligtvis lägger vi med en sprider.

Maskinläggning   Vi har maskiner som lägger ifrån 1.7 meter upp till 5 meter i ett drag. Detta gör att vi kan utföra i princip alla förekommande uppdrag.

Maskinläggning

Vi har maskiner som lägger ifrån 1.7 meter upp till 5 meter i ett drag. Detta gör att vi kan utföra i princip alla förekommande uppdrag.

Vältbetong   Vältbetong är en jordfuktig betong som läggs ut med läggare. Där ni behöver en slitstark yta är detta det effektivaste alternativet, kan ersätta flera lager asfalt på ett kostnadseffektivt sätt.

Vältbetong

Vältbetong är en jordfuktig betong som läggs ut med läggare. Där ni behöver en slitstark yta är detta det effektivaste alternativet, kan ersätta flera lager asfalt på ett kostnadseffektivt sätt.

Cementstabiliserat grus   CG är som det låter ett grus som vi blandar med rätt mängd cement i. Används där marken är siltig och mjuk. I stället för att gräva ur och ersätta det urgrävda med tjocka lager förstärkningslager så kan vi utföra en C G med ringa insats. Se filmer nedan på utläggning.

Cementstabiliserat grus

CG är som det låter ett grus som vi blandar med rätt mängd cement i. Används där marken är siltig och mjuk. I stället för att gräva ur och ersätta det urgrävda med tjocka lager förstärkningslager så kan vi utföra en C G med ringa insats. Se filmer nedan på utläggning.

Efterarbeten   För att en bra beläggning ska bli fullkomlig krävs en försegling av skarvar. Försegling utför vi med varm och kall metod.

Efterarbeten

För att en bra beläggning ska bli fullkomlig krävs en försegling av skarvar. Försegling utför vi med varm och kall metod.

Linjemålning   Vi ombesörjer i princip alla typer av linjemålning.

Linjemålning

Vi ombesörjer i princip alla typer av linjemålning.

Fräsning   Ibland när vi ska asfaltera så behöver skarven eller hela ytan fräsas. Vi fixar det!

Fräsning

Ibland när vi ska asfaltera så behöver skarven eller hela ytan fräsas. Vi fixar det!